miércoles, 18 de junio de 2014

Resums APD.cat

                        CONEIXES BÉ INTERNET? 

                        http://www.apd.cat/ca/contingut.php?cont_id=473&cat_id=327


  AIXÍ DE FÀCIL: "A INTERNET MAI SAPS QUÈ FARAN AMB LES TEVES IMATGES..."Resum: Ens mostra que no podem deixar a qualsevol persona que vegi teves imatges ya que no saps on acabaran

BUNNYBOY: "A INTERNET POTS SER QUALSEVOL..." Resum; Aquest video mostra que no saps qui hi ha l'altre banda de la pantalla de l'ordinador i que pot ser el teu millor amic o la teva profesora. 
  
El CARTER: "VIGILA LA INFORMACIÓ QUE ENVIES A INTERNET..." Resum: El video deixa veure que no podem deixar les nostres dades a internet perque qualsevol persona pot saber on vius, que fas i on vas. http://www.apd.cat/ca/reproductorMultimedia.php?mul_id=16  

LA TUTORIA: "NO SEMPRE ETS ANÒNIM COM ET PENSES..." Resum: El video mostra com una profesora sap el que fan el seus alumnes i descobreix que un dels seus alumnes l'ha enganyat. 

 L'ÀLBUM DE FOTOS: "COM ET VEURAN EN UN FUTUR?" Resum; Una noia no esta decidia a penjar fotos desagradables i veu a la seva avia fent el mateix i pensa que la veuran en el futur i decideix borrarles.

NOMÉS ERA UNA BROMA: "TU DECIDEIXES QUÈ VOLS QUE SÀPIGUEN ELS ALTRES..." Resum: El ens explica com pulsant un botó podem penjar algún archiu o foto que es quedara a la red per sempre i que not pot fer res per borar-lo i un amic fa la broma i penja una foto intima sense sapiguer les consecüencies.   

POKE: "TRANQUIL, AIXÒ NOMÉS PASSA A LES PEL·LÍCULES" Resum: ens diu el mateix que els altres vides anteriors, que no penjis cualsevol video i que miris be que penjas a internet.

No hay comentarios:

Publicar un comentario